Torske- og tomatpanne

Torske- og tomatpanne

Servings

4

Ingredienser
ca. 800 g seifilet
saften av 1/2 sitron
salt og pepper
1 løk
1 ss olje eller smør
4-6 modne tomater
1 ss finhakket grønt
(f.eks. persille, gressløk og timian)

Fremgangsmеte
Skjær fisken i serveringsstykker. Press litt sitronsaft over og dryss på salt og pepper. Skrell og grovhakk løken. Fres den i matfett til den er mør og blank. Skåld, flå og grovhakk tomatene (fjern kjerner).

Kok dem sammen med løken 5-6 minutter. Tilsett evt. litt tomatketchup, eller bruk en boks tomater.

Tilsett krydderurter og la det koke godt inn. Smak til med salt, pepper og ørlite sukker.
Legg fiskestykkene i tomatsausen og damp dem under lokk 4-6 minutter, avhengig av størrelse. Dryss over grønt før servering og ha gode, kokte poteter til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite