Torskepakker

Torskepakker

Servings

2

Ingredienser
ca. 300 g små poteter
1 ss vegetabilsk olje
1 liten squash i terninger
1 liten gulrot, govt revet
1/2 rød paprika i strimler
2 stykker torskefilet uten skinn og ben (à ca. 175 g)
salt og pepper
purrestrimler
buljongskvett

Fremgangsmеte
Skrubb potetene og sett dem over til koking i en stor kjele. Smør to doble matpapir med olje. Fordel grønnsakene på arkene og plasser torskestykkene over. Krydre og hell i buljongskvetten. Pakk pene pakker. Lag en pakke utenpå av folieark (tett).
Legg pakkene på toppen av potetene i kjelen. Etter ca. 20 minutter, når potetene er kokt, er også fisken ferdig. Ta av folien, brett ut papirpakkene når de er plassert på tallerknen og ha potetene til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite