Servings

4

Ingredienser
400 g pasta av ønsket slag (gjerne ferskt)
ca. 150 g kokt torsk i småbiter
rensede reker
sorte oliven i skiver

SAUS:
2,5 dl fiskekraft/-buljong
2,5 dl tørr hvitvin
2 ss smør
3 ss hvetemel
salt
2 dl fløte
3 eggeplommer
2-3 ss hakket persille

Fremgangsmеte
Kok pasta som angitt på pakken.

Findel den kokte torsken, rens reker og findel oliven
i skiver.Smelt smør til sausen i en kjele og rør inn mel. Spe på med kraft/buljong og hell vinen i. La sausen
koke 6-7 minutter. Smak til med salt. Bland eggeplommer og fløte og visp blandingen ut i sausen. Nå skal den
ikke koke. Smak til og hold varm. Fordel torsk midt på fire varme tallerkner. Ha pastaen rundt. Fordel sausen
over og pynt med reker og oliven.

Server en grønn salat til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite