Tostada – meksikansk salat

Tostada – meksikansk salat

Servings

2

Ingredienser
1 ss smør
1 stor løk
200 g kjøttdeig
70 g tomatpuré
1 boks tomatbønner
1/2 boks mais
1 ts paprikapulver
evnt. 1 knivspiss cayennepepper
1/2 ts karve
1 ts salt
1/2 ts pepper
10 stk oliven med paprika
1/2 boks bønnespirer
400 g strimlet salat
tortilla chips

Fremgangsmеte
Brun smøret og fres grovhakket løk. Tilsett kjøttdeigen, gni ut med gaffel så den blir kornet. Ha i tomatpuré, tomatbønner, mais og krydder, la alt småputre. Smak til, det skal være sterkt, men vær forsiktig med cayennepepperet. Legg bønnespirer, oliven og salat på tallerken før kjøttstuing øses over. Spises med tortillachips.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply