Servings
5Cook
15 minIngredienser
Dette er et kjempe godt alternativ til den klassiske kjøttsausen!
2 hakkede tomater på boks
2 bokser tunfisk i vann
1 liten boks mais (helst uten sukker)
1 gul løk
4 fedd hvitløk
1 grønn paprika (kan også bruke rød eller gul)
6 ferske sopp
1 ts oregano
1 ss olivenolje
salt og pepper
Fremgangsmеte
Fres finhakket løk og hvitløk i en panne.
Når løken er gylden tilsett grovhakket sopp, og fres på svakere varme til soppen “kryper” litt, og får en blank overflate. Hell maisen over og rør, tilsett salt og pepper etter smak.
La maisen frese med resten ingrediensene i 2-3min. Ta stekepannen av varmen.
Hell hakkede tomater i en kjele (du kan fortsette i stekepannen hvis den har høy kant). La vannet renne av tunfisken og ha i. Bland de ferdig stekte ingrediensene i tomatblandingen.
Kok opp, og ha i hakket paprika, la puttre i 5-8min.
Ha i oregano, og mer salt og pepper etter ønske.
Enjoy
No Comments