Tyttebærkake

Tyttebærkake

Servings

4

Ingredienser
2 egg
2 dl sukker
2 dl hvetemel
½ ts bakepulver
100 g margarin
3 dl tyttebær (friske eller frosne)
melis

Fremgangsmеte
Smelt margarinen og avkjøl den litt.
Visp egg og sukker til eggedosis.
Bland hvetemel og bakepulver og sikt det i eggedosisen.
Bland sammen.
Tilsett den smelta margarinen og rør lett sammen.
Røra skal være jevn og uten klumper, men du skal ikke røre mer enn det du akkurat må.
Smør og strø ei rund kakeform.
Fyll røra i forma og dryss tyttebæra på toppen.
Steik kaka midt i ovnen ved 175 º C i 35 – 40 minutter.
Før servering er det fint å drysse litt melis gjennom ei sikt på kaka .

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply