Servings

4

Ingredienser
4 egg
110 g sukker
50 g hvetemel
50 g potetmel
1 ts bakepulver

Fyll og glasur:
300 g melis
1 1/2 dl kokende vann
1 ts bakepulver
2 stivpiskede eggehviter
1 ts sitronsaft
2 dl finhakket fiken, kirsebær og ananas.

Fremgangsmеte
Pisk eggeplommene og sukkeret godt.
Pisk eggehvitene veldig stive.
Bland bakepulver og mel.
Bland vekselvis en skje me hviter og mel i eggedosisen.
Skjæres forsiktig inn.
Helles i smurt form og settes i kald ovn. Stekes langsomt i en time ved middels varme.
Dynk kaken med litt fløte.

Fyll:
Kok uten røring sukker, vann og bakepulver til det spinner en tråd.
Bland det forsiktig med hvitene og rør til det er passe til å smøre med. Ha i sitronsaft.
Ha frukt i en tredejedel av røren og legg det mellom lagene.
Bruk resten til å dekke sidene og toppen med.
Pynt med valnøttkjerner,

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite