Varme rekesmørbrød

Varme rekesmørbrød

Servings

4

Ingredienser
200 g reker uten skall
blandet salat (som ruccola, ekeblad, lollo osv.)
1 rød paprika
2 faste tomater
1 myk avokado
1 boks aspargestopper

Dressing
1 ss sennep (dijon)
1 ss vineddik
salt og pepper
1 dl god olje.

4 store formloffskiver eller brød sprøstekte i smør

Fremgangsmеte
Vask og tørk salat. Del paprikafrukten og fjern kjerner/ribber. Skjær i strimler. Skjær tomatene i båter, fjern kjerner og skjær dem smått opp. Bland sammen tomat og paprika med strimlet avokado, avrente aspagestopper og reker.
Pisk sammen de andre ingrediensene til dressingen. Drypp oljen i under kraftig pisking og smak den godt til. Stenk dressingen over rekeblandingen.
Stek brødskivene vakkert brune og sprø i smør i panne. Ha dem på varme tallerkener og fordel salatblader og rekesalat over. Pynt gjerne med spirer eller urteblader på toppen. Serveres straks.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite