Servings
4Cook
1 hrIngredienser
6 kyllingfileter i biter
olje til steking
Karrimarinade:
2 ts karri, bland gjerne mild og sterk
1 ts sukker
1 ts salt
kvernet pepper
saft og skall av 1 lime
Kokos- og karrisaus:
2 finhakkede løk
2 båter hvitløk
2 ts karri
olje til steking
1 laurbærblad
1/2 ts gurkemeie
1-1 1/2 boks kokosmelk
1 dl fløte
4 ringer ananas + 1 dl ananasjus
150 g aspargesbønner
salt og kvernet pepper
Fremgangsmеte
Karrimarinade:
2 ts karri, bland gjerne mild og sterk
1 ts sukker
1 ts salt
kvernet pepper
saft og skall av 1 lime
Dryss krydder, limeskall og limesaft over kyllingbitene og bland godt. Dekk til og la dem marinere så lenge du har tid. Vær forsiktig med salt hvis kjøttet skal ligge lenge i marinaden, salt heller ved steking. Stek kyllingbitene og ha dem i sausen.
Kokos- og karrisaus:
2 finhakkede løk
2 båter hvitløk
2 ts karri
olje til steking
1 laurbærblad
1/2 ts gurkemeie
1-1 1/2 boks kokosmelk
1 dl fløte
4 ringer ananas + 1 dl ananasjus
150 g aspargesbønner
salt og kvernet pepper
Stek løk, revet hvitløk og karri i olje til løken er myk. Tilsett laurbærblad, kokosmelk, fløte og jus og la det koke noen minutter til sausen tykner litt. Ha i kyllingbiter, ananas i biter og aspargesbønner og kok noen minutter. Bland inn kokte risnudler til slutt. Pynt med korianderblader.