Wok med flatbiff-strimler

Wok med flatbiff-strimler

Servings

4

Ingredienser
500 g flatbiff
1 purre
1 rød frisk chili
1/2 ss finhakket ingefærrot
eller 1 ts tørket ingefær
2 paprika
2 dl eplemost eller cider
1 ts maisennamel
ca. 100 g krabbekjøtt

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet, purren og paprika i tynne strimler, chili i tynne ringer. Finhakk
ingefærroten. Krabbekjøttet renses og deles evt. opp i biter.

Fres kjøttet i en wok eller panne og dryss over salt og pepper. Ta ut kjøttet og la det hvile mens du freser grønnsakene. Legg kjøttet tilbake i woken.

Rør maisennamelet ut i eplemosten og hell det over i woken. Rør forsiktig til det koker opp.

Kilde: Meny

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply