Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Servings

4

Ingredienser
600 g svinekjøtt i strimler
3 ss søt soyasaus
2 båter hvitløk
1/2 ss fersk ingefær
1 ss finhakket fersk koriander
1/2 rød chili
6 ss olje
1 purre eller 4 vårløk
1 rød paprika
1 gulrøtter
1 løk
2 pakker nudler
1/2 ts pepper

Fremgangsmеte
1. Finhakk hvitløk chili og koriander. Riv fersk ingefær. Bland dette sammen med kjøttet og soyasausen og la det marinere ca 1 time. Skjær løk, purre, paprika og gulrot i tynne strimler( fyrstikkstørrelse). Kok opp vann og tilsett nudlene, dra kjelen til side og la trekke i 5 min.

2. Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger, 2-3 minutter på sterk varme.

3. Fres kjøttet raskt på sterk varme, bland i grønnsaksstrimlene og rør nudlene forsiktig til slutt. Smak til med soyasaus, pepper og eventuelt salt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply